Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Aanbod

Wanneer 40% van de adressen in de kleine dorpen van de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem zich voor 13 december 2021 inschrijft voor glasvezel, is glasvezel een feit!

Het aanbod bestaat uit twee stappen:

1. Inschrijven
U schrijft zich in bij GlasDraad Groene Hart voor een glasvezelaansluiting. Wij vragen hiervoor een eenmalige vastrechtvergoeding van € 200,- (betalingsvariant A). Deze betaalt u pas nádat de aansluiting in uw woning is gerealiseerd.

2. Serviceprovider kiezen
Daarnaast sluit u een abonnement af bij een van de serviceproviders. Dit kan tijdens de hele aanlegperiode, vanaf begin 2022 tot en met 1 april 2023.

Bekijk hier alle providers.

Aanvullende informatie

  • Is de inschrijfdrempel van 40% behaald, en meldt u zich aan na de campagne (13 december 2021), dan kunt u geen gebruik meer maken van het tijdelijke aanbod van € 200,-. U betaalt dan de daadwerkelijke aansluitkosten op basis van een persoonlijke offerte. Dit kost minimaal € 800,-.
  • Heeft u zich wel ingeschreven voor glasvezel (stap 1), maar geen abonnement bij een serviceprovider afgesloten voor 1 april 2023. Dan betaalt u daarna eenmalig € 250,- extra aan serviceproviderkosten. Deze dienen ter compensatie voor het niet afnemen van een abonnement.
  • Alle hierboven genoemde bedragen zijn incl. btw.