Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Campagne succesvol afgerond in gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem!

Na het voeren van een uitgebreide campagne in de kleine dorpen van de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem, hebben wij nu deze campagne succesvol afgerond. Ruim 49% van de bewoners heeft zich aangemeld. Waarvoor dank! Hiermee gaat de aanleg door. Iedereen die zich heeft aangemeld, kan vanaf volgend jaar gebruik maken van een glasvezelaansluiting!

Met het afronden van deze campagne zal het campagneteam van GlasDraad Groene Hart direct van start gaan met een nieuwe glasvezelcampagne in de gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk en Nieuwkoop. De bewoners van de kleine dorpen Kamerik, Kanis, Zegveld, Nieuwerburg aan den Rijn en Langeraar krijgen nu ook de kans om zich aan te melden voor een glasvezelverbinding. Als ook hier minimaal 40% van de bewoners zich aanmeldt gaat ook deze aanleg door.

Fantastisch resultaat met 49% inschrijvingen

Het team van GlasDraad over het behaalde percentage: “Het is ongelooflijk mooi om te zien dat zoveel bewoners het belang van glasvezel inzien. Bewoners zijn enthousiast over de mogelijkheden van glasvezel en het feit dat er zoveel providers leveren over het netwerk van GlasDraad”. De keuzevrijheid en het belang van glasvezel voor de toekomst ontging ook een 93-jarige bewoner niet: “je moet altijd op de toekomst zijn voorbereid, daarom kies ik voor glasvezel”.

Lokale krachten

Samen met de vele bewoners en verenigingen uit de dorpen die het team van GlasDraad geholpen hebben is dit resultaat behaald. “Onze speciale dank gaat uit naar alle lokale ambassadeurs die ons hebben geholpen met het behalen van dit succes.” aldus het team van GlasDraad.

Globale planning

Inmiddels zijn wij druk in overleg met de gemeenten en andere belanghebbenden om de uitrol van glasvezel in het Groene Hart te realiseren. Begin 2022 worden de benodigde materialen besteld en zal de detailplanning voor wat betreft de aanleg bekend worden gemaakt. De aanleg zal plaats vinden in 2022 en begin 2023.