Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Op naar de laatste maand, nog iets meer dan 10% nodig!

We zijn goed op weg, maar er moet nog wel iets gebeuren!

Glasvezel in de kleine dorpen van de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem komt steeds dichterbij. De teller staat inmiddels op 28%, er is dus iets meer dan 10% inschrijvingen nodig om de aanleg door te laten gaan. Het eerste dorp, Ter Aar, is al over de 40% inschrijvingen heen! Afgelopen week hebben we rondgereden met onze glasvezelbus, waar veel bewoners langskwamen om in te schrijven of om vragen te stellen. De komende maand kunnen de allerkleinsten meedoen met onze sinterklaasactie en zijn alle bewoners welkom op onze informatiemomenten. U kunt uiteraard ook meehelpen, bijvoorbeeld door uw buurtgenoten aan te spreken. Wellicht kunt u ze helpen met de laatste vragen of kunt u twijfels bij ze wegnemen. Heeft u nog niet ingeschreven, maar zit u wel met vragen, dan kunt u direct contact met ons opnemen via 0857 - 600 793!

Sinterklaasactie

Sinterklaas komt zaterdag weer aan in het land! Samen met de Sint heeft GlasDraad een leuke sinterklaasactie opgezet. Houd uw mailbox volgende week vrijdag in de gaten, dan zullen we meer informatie geven!

Oranje vlaggetjes

Iedere bewoner die zichzelf inschrijft krijgt een vlaggetje voor de deur. Deze vlaggetjes worden geplaatst door de lokale ambassadeurs in ieder dorp, samen met het team van GlasDraad. De vlaggetjes zijn erg belangrijk, ze helpen uw buren eraan herinneren dat we bezig zijn met de campagne. Zo zorgen we samen dat we de 40% inschrijvingen behalen en dat de aanleg doorgaat!

Kom langs op onze informatiemomenten

U bent van harte welkom op een van onze informatiemomenten. Het team van GlasDraad staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met inschrijven. Hieronder ziet u de eerste twee informatiemomenten. Kijk op de website voor een overzicht van alle momenten. Tijdens de informatiemomenten gelden de huidige RIVM-regels.

Dinsdag 23 november - 18:30 tot 20:30
Kantine NSV '46, Gerberastraat 46, Noorden

Donderdag 25 november - 18:30 tot 20:30
Kantine s.v. ROAC, Oud Adeslaan 38, Rijpwetering

Wij komen naar u toe!

Vanaf woensdag 24 november komt het team van GlasDraad bij iedereen langs die nog niet is ingeschreven om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de keuze voor glasvezel. Als u alvast een afspraak wil maken dan kan dat direct via 0857 - 600 793.

Op zoek naar een bijbaan?

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste studenten of bewoners die het team van GlasDraad willen ondersteunen in het voorzien van informatie voor de bewoners in het Groene Hart. De werkzaamheden zijn in de periode 22 november t/m 12 december. Geïnteresseerd? Bel ons via 0857 600 793.

Persoonlijk advies nodig, of inschrijven?

U bent van harte welkom in onze GlasDraad winkel bij Technofarm in Ter Aar (Kerkweg 50).
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak