Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Campagne in volle gang, de huidige stand is 13%!

Groene Hart positief over glasvezel
Drukbezochte informatiemomenten en veel inschrijvingen binnen

De afgelopen week zijn de informatiemomenten druk bezocht en werden er veel goede vragen gesteld, misschien bent u zelf ook wel langsgekomen. De huidige stand inschrijvingen is nu 13%, daarmee komt de komst van glasvezel steeds dichterbij. Als het goed is ziet u ook uw straat steeds meer oranje kleuren door onze GlasDraad-vlaggetjes en heeft u wellicht ook al een van onze koeien zien grazen. Kortom, de campagne is in volle gang!

Informatieavond gemist?

U kunt de informatieavond van maandag 11 oktober terugkijken via onderstaande button. Heeft u vragen over de presentatie of over glasvezel? Neem dan contact met ons op via 0857 - 600793, 06-82639964 (Whatsapp) of groenehart@glasdraad.nl.

Uitzending 11 oktober terugkijken

Glasvezel: een investering in de toekomst

De huidige internetvoorzieningen liggen vaak al tientallen jaren in de grond, het kopernetwerk is zelfs al zo verouderd dat KPN het netwerk de komende jaren gaat uitschakelen in gebieden waar glasvezel ligt. Met het nieuwe glasvezelnetwerk van GlasDraad heeft u niet alleen directe voordelen, maar investeert u ook in een toekomstbestendige verbinding. Ook in de markt wordt niet getwijfeld over de toekomstvastheid van glasvezel. "Glasvezel zelf veroudert niet echt", zegt emeritus-hoogleraar breedbandnetwerken Ton Koonen (TU Eindhoven).
Hij stelt dat los van een graafmachine die per ongeluk een kabel kapotmaakt bij werkzaamheden, bewoners de komende decennia gebakken zitten met glasvezel. Met glasvezel doet u dus een belangrijke investering in de toekomst.

Bron: NOS, aug 2021

Helpt u ook mee?

Bij iedere bewoner die zichzelf inschrijft, planten wij een oranje vlaggetje voor de deur. Zo ziet iedereen dat u bent aangemeld voor glasvezel van GlasDraad, en worden uw buren automatisch herinnert aan onze campagne. Wij zijn op zoek naar enthousiaste bewoners die wat tijd hebben om een vlaggetjes te plaatsen in hun straat, wijk of dorp. Alle hulp is welkom, ook al kunt u maar een half uurtje per week! Zo helpt u mee om de 40% inschrijvingen te behalen, en zorgt u ervoor dat u en u dorp binnenkort glasvezel hebben.

Ik wil vlaggetjes planten groenehart@glasdraad.nl

Blijf op de hoogte

De komende tijd zijn we volop aanwezig in het gebied en hebben we veel leuke acties. Blijf de komende maanden goed op de hoogte en volg op ons Facebook. We hebben ook leuke winacties en plaatsen informatie over de voortgang.

Facebook GlasDraad Groene Hart