Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

We zijn van start! De eerste 200 inschrijvingen zijn binnen!

We zijn van start!
Goede start van de campagne, heeft u al een vlaggetje voor de deur staan?

Vorige week vrijdag, 24 september, was het team van GlasDraad Groene Hart te gast bij voetbalvereniging NSV '46 voor de officiƫle aftrap van de campagne voor het nieuwe glasvezelnetwerk. Inmiddels zijn we volop aan de gang met de campagne voor het nieuwe glasvezelnetwerk. De reacties van de bewoners van de kleine dorpen van de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem zijn erg positief, de eerste 200 aanmeldingen zijn zelfs al binnen. Misschien heeft u al een spandoek of koe van ons gezien, of heeft u al een vlaggetje in de tuin staan. De komende week ontvangt u nog meer informatie over glasvezel van GlasDraad in de vorm van een glasvezelkrant, houd uw brievenbus dus goed in de gaten!

Helpt u ook mee?

Bij iedere bewoner die zichzelf inschrijft, planten wij een oranje vlaggetje voor de deur. Zo ziet iedereen dat u bent aangemeld voor glasvezel van GlasDraad, en worden uw buren automatisch herinnert aan onze campagne. Wij zijn op zoek naar enthousiaste bewoners die wat tijd hebben om een vlaggetjes te plaatsen in hun straat, wijk of dorp. Alle hulp is welkom, ook al kunt u maar een half uurtje per week! Zo helpt u mee om de 40% inschrijvingen te behalen, en zorgt u ervoor dat u en u dorp binnenkort glasvezel hebben.

Ik wil vlaggetjes planten groenehart@glasdraad.nl

Blijf op de hoogte

De komende tijd zijn we volop aanwezig in het gebied en hebben we veel leuke acties. Blijf de komende maanden goed op de hoogte en volg op ons Facebook. We hebben ook leuke winacties en plaatsen informatie over de voortgang.

Facebook GlasDraad Groene Hart

Informatiemomenten

Onze informatiemomenten zijn inmiddels geweest, wilt u deze terugkijken? Bekijk dan onze informatiemomenten pagina.

Persoonlijk advies nodig, of inschrijven?

U bent van harte welkom in onze GlasDraad winkel bij Technofarm in Ter Aar (Kerkweg 50).
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: op afspraak