Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Update werkzaamheden februari 2023

De afgelopen maanden is er weer hard gewerkt en momenteel is 30% van het netwerk reeds aangelegd. We willen u graag nog informeren over de werkzaamheden van de afgelopen tijd.

RSW-02 en NOD-02

In de gebieden RSW-02 en NOD-02 zijn de graafwerkzaamheden gereed. Momenteel worden hier de huisaansluitingen gemaakt. De komende weken wordt de centrale aan het netwerk gekoppeld en kunnen de serviceproviders starten met de installatie van de apparatuur. De verwachting is dat eind maart gestart kan worden met de activatie van de huisaansluitingen.

ZHN-01 en PVR-01

Onze aannemer is druk bezig met graafwerkzaamheden in ZHN-01, hier worden momenteel veel meters gemaakt. Deze centrales zullen in maart aan het netwerk gekoppeld worden.

KMK-01, HMD-02 en RIJPW-01.

Afgelopen weken zijn de werkzaamheden hier gestart. Hier zullen de komende weken veel meters gemaakt worden

NBR-01, ZGV-01 en NWT-01

De voorbereiding van deze gebieden is klaar. De aannemer is bezig met de schouw van de huisaansluiting. De verwachting is dat ook hier op korte termijn gestart wordt.

De planning

De planning op onze homepage is een richtlijn, zodra we de planning naar voren kunnen halen zullen wij u hierover informeren. Op de homepagina vindt u de meest recente planning.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons uiteraard bellen naar: 0857600793 en mailen naar groenehart@glasdraad.nl